Вести

Прочитајте најновије вести из МШ "Јован Бандур"

ДАН ШКОЛЕ

Концертом хора и оркестра средње музичке школе у цркви св. Карла Боромејског завршена је недеља прославе Дана школе „Јован Бандур“.

У протеклој недељи, љубитељи класичне музике и пријатељи МШ „Јован Бандур“ могли су да уживају у серији концерата које су за њих приредили професори и ученици наше школе.

У петак, 13. маја, у сали школе одржано је Вече виолончела.

У суботу, 14. маја, у сали Културног центра одржана је Свечана академија на којој су учествовали велики ансамбли. У препуној сали, публици су се представили ученици основне и средње школе. Након што је поздравио све присутне у сали, директор школе, Михајло Јовић, указао је на успехе који су постигнути у протекле три године, на то да је школа отворила четири издвојена одељења основне школе и нови одсек у средњој школи као и да се сваке године повећава број деце која су заинтересована да се музички образују и упишу музичку школу.

Директор школе је овом приликом уручио захвалнице професорима и корепетиторима чији су ученици ове школске године освојили велики број првих награда на Републичком такмичењу, и повеље бившим професорима школе.

У понедељак, 16. маја, у сали школе одржан је Концерт професора

У уторак, 17. маја, у концертној сали школе одржан је Концерт првонаграђених ученика школе

У среду, 18. маја, одржан је Концерт камерних ансамбала

У петак, 20. маја, одржан је концерт хора и оркестра СМШ у цркви св. Карла Бoромејског